Rize'de ekmeğe zam: 5 lira oldu

Rize'de ekmeğe zam: 5 lira oldu

Rize Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği'nden alınan karara göre ekmeğe yeni bir zam daha yapıldı. 250 gram ekmek, artık ilde 5 TL'den satılacak.

Artan enflasyonla beraber durdurulamaz hale gelen, neredeyse her türlü üründeki fahiş zamlar ve hayat pahalılığı vatandaşı boğazını sıkmaya devam ediyor. Yurdun dört bir yanından ekmek zammı haberleri peş peşe gelirken son olarak Rize'de de ekmeğe bir kez daha zam yapılarak 5 TL'den satılması kararlaştırıldı.

Gazeterize'de yer alan habere göre, Rize Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, ekmek zammıyla ilgili aldıkları kararı şu sözlerle açıkladı:

"Birlik yönetim kurulumuz ekmek rayiciyle ilgili talepleri görüşüp 10.06.2022 tarihinde geçerli olmak üzere 250 gram ekmeğin 5 TL den satılmasına karar vermiştir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN