Safranbolu Belediyesi Çocuk Şenlikleri’nin 2. gününe Kral Şakir damga vurdu

Safranbolu Belediyesi Çocuk Şenlikleri’nin 2. gününe Kral Şakir damga vurdu

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen çocuk şenlikleri 2. gününde de binlerce çocuk ve ailesi ünlü Türk çizgi film karakteri Kral Şakir’in tiyatrosuna ve Milyonlarca çocuk tarafından sevilen Kral Şakir'in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’na büyük ilgi gösterdi.

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi tarihinin en kalabalık günlerini yaşıyor. Binlerce çocuk ve ailesi Safranbolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen çocuk şenliklerine akın ediyor. Çocuklar için her biri birbirinden farklı onlarca etkinlikte doyasıya eğlenmenin mutluluğunu yaşadı. Sosyal Belediyeciliği imza attığı bu şenlikle adeta arşa çıkaran Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse etkinliğe katılanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ara tatillerini dolu dolu geçiren çocuklar tiyatrolar ve sihirbazlık gösterileri ile doya doya eğlenirken düzenlenen seminerler ile bilgileniyor aynı zamanda ünlü yazarlar ile buluşuyor. Şenliklerin ikinci günü milyonlarca çocuğun sevgilisi Kral Şakir’in interaktif tiyatrosu ve Kral Şakir’e hayat veren ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu’nun imza gününe sahne oldu. Kral Şakir interaktif tiyatrosunda kahkahalara boğulan binlerce çocuk ve ailelerinin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Tiyatronun hemen ardından Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu Leyla Dizdar Kültür Merkezi’ni dolduran çocuklarla buluştu. Sevilen kitaplarını onlar için imzalayan Yaşaroğlu Kral Şakir hakkında gelen soruları da yanıtladı.

Çocuklar ve ailelerinden Başkan Köse’ye binlerce kez teşekkür

Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde ikinci gününü dolduran çocuk şenliklerine katılan binlerce çocuk ve ailesi hem ara tatili verimli geçirmenin keyfini yaşıyor. Safranbolu Belediyesi tarafından tamamı ücretsiz olarak düzenlenen etkinlilerle oluşturulan çocuk şenliklerine katılanlar Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin ziyareti esnasında kendisine defalarca teşekkürlerini iletti. Başkan Köse ise karşılaştığı gurur verici manzara karşısında: ‘’çocuklarımızın mutluluğunu görmek onların sevinci ile neşelenen aileleri görmek ve bu coşkuyu yaşamak bize yeter. Safranbolu halkımızın yüzü hep gülsün diye çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN