Sağlık çalışanına silahlı saldırı

Sağlık çalışanına silahlı saldırı

Diyarbakır'da bir devlet hastanesinde meydana gelen olayda kar maskeli silahlı 2 kişi hastanenin eczane biriminde çalışan kişiyi yaralayıp olay yerinden kaçtı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Diyarbakır’da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümünde meydana gelen olayda hastaneye kar maskeli ve silahla giren 2 şahıs, hastanenin eczane bölümünde çalışan G.D.'yi daha önce aralarında bulunan husumet sebebiyle yanlarına çağırdı.

3740915.jpg

BELİNDEN TABANCA ÇIKARIP ATEŞ ETTİ

Görüşme sırasında şahıslardan biri belinden çıkardığı tabancayla ateş ederek G.D.’yi yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Dizinden ve ayağından yaralanan G.D., sağlık çalışanları tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alındı.

G.D., polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde saldırganlar ile arasında kişisel husumet yaşadığını belirtiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN