Sakarya'da şüpheli ölüm: Nehirde kadın cesedi bulundu

Sakarya'da şüpheli ölüm: Nehirde kadın cesedi bulundu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 23 Kasım tarihinde kaybolan Fatma Abdullah isimli kadının bulunması için Sakarya Nehri üzerinde başlatılan çalışmalar kapsamında bir kadının cansız bedeni bulundu. Ceset kimlik tespiti için morga kaldırıldı.

Sakarya Adapazarı'nda 23 Kasım günü kaybolan Fatma Abdullah'ı arama çalışmalarını sürdüren polis, kamera kayıtlarından kadının son görüldüğü yerin Köprübaşı Mahallesi'nde Eski Sakarya Köprüsü olduğunu tespit etti. Polis, kadının intihar etmiş olabileceğini göz önünde bulundurarak AFAD ile iletişime geçerek nehirde arama çalışması başlattı.

AFAD ekipleri yaptıkları arama çalışmalarında Eski Sakarya Köprüsü'nden yaklaşık 2 kilometre uzağında bir kadın cesedine rastladı. AFAD ekibi, cesedi bota alarak kıyıya çıkardı. Ceset otopsi için Korucuk Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Cesedin Fatma Abdullah'a ait olup olmadığı yapılacak olan incelemenin ardından belli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN