Sana kimse oy vermez demişlerdi, 20 yaşında muhtar oldu! Genç muhtar projeleriyle herkesi şaşırttı

Sana kimse oy vermez demişlerdi, 20 yaşında muhtar oldu! Genç muhtar projeleriyle herkesi şaşırttı

Bartın’a bağlı Şirinler Köyü’nde muhtarlığa adaylığını koyan 20 yaşındaki gence herkes sana oy vermez demişti. Kimsenin söylentilerine kulak asmayan genç, köyde yaptığı o projeyle tüm oyları toplayarak 20 yaşında muhtar oldu…

Bartın Şirinler Köyü’nde yaşayan 20 yaşındaki Mustafa Doğan, köyün en genç muhtarı oldu. 45, 59, 64 ve 65 yaşındaki 4 rakibini geride bırakan Doğan, mezarlık projesiyle herkesi şaşırtmayı başardı.

Bartın Ulus’ta babası ile çiftçilik yapan lise mezunu Mustafa Doğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde muhtarlığa adaylığını koydu. Yaşları 45, 59, 64 ve 65 olan adayları geride bırakarak seçimi kazandı. 108 geçerli oyun sayıldığı 100 haneli köyde 35 oy alan Doğan, köy muhtarı seçildi.

20-yasinda-muhtar-oldu-1.jpg

HEM GENÇ HEM DE DİNAMİK MUHTAR

Köyün eksikliklerini gördükten sonra muhtar adayı olmaya karar veren Doğan, "Köyde yaşayan vatandaşlarımızın bana çok desteklerini gördüm ve seçimi kazandım. Ben dahil 5 adayımız vardı.

Ben 35 oy alarak seçimleri kazandım. Şu anda köyümüzde bulunan eksikleri tespit ederek, devletimizden ihtiyacımız kadar yardım isteyeceğiz. Şu anda yol ve mezarlığımıza köprü projem var. İnşallah bunları hayata geçireceğiz.

Seçimden önce benim 20 yaşında olduğumu duyanlar çok şaşırıyorlardı. Bana, 'yaşın küçük sana oy vermezler' demişlerdi.

Şimdi çok şaşırıyorlar ve 'genç dinamik muhtarımız' diyerek, benim çalışma azmimi daha artırıyorlar" şeklinde konuştu.

20-yasinda-muhtar-oldu.jpg

EN GENÇ MUHTARI SEÇTİLER

60 yaşındaki köy sakini Şaban Ünal da, Köyümüzde genç bir muhtarımızın kazanması bizleri çok sevindirdi. Biz muhtarımızın başarılı ve köyümüze faydalı olacağını düşünüyoruz. Genç muhtarı duyanlar bize, 'en genç muhtarı seçtiniz' diye güzel tepkiler verdi. Biz bu durumdan çok mutluyuz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN