Sarıyer'i yasa boğan kaza: Muhtar Fulya Türen hayatını kaybetti

Sarıyer'i yasa boğan kaza: Muhtar Fulya Türen hayatını kaybetti

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Türen Bayram hayatını kaybetti.

Sarıyer’de meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayan bir elektrikli araç yan yatarak bariyer ile başka bir araç arasında sıkıştı. Bu trajik kazada Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Türen Bayram hayatını kaybetti.

VİRAJI ALAMADI

Kaza, saat 16.30 sıralarında Sarıyer Bahçeköy yolunda gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, virajı alamayan elektrikli araç yan yatarak savruldu ve bariyerlere çarparak durabildi. Araç, bariyer ile 53 HP 959 plakalı Skoda marka aracın arasında sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, elektrikli aracın içinde sıkışan iki kişiyi kurtarmak için hemen çalışmalara başladı. Araç üst kısmı kesilerek içindekiler çıkarıldı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede Fulya Türen Bayram’ın yaşamını yitirdiğini, yanında bulunan Süreyya Akkoca'nın ise yaralandığını belirledi. Yaralı Süreyya Akkoca, tedavi edilmek üzere Seyrantepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Fulya Türen Bayram’ın, Sarıyer Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı olduğu öğrenildi. Bu acı olay, bölgede büyük üzüntü yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN