Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, şehirde bulunan sivil toplum kuruluşları ile yakın temaslarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, Türk Hava Kurumu (THK) Kütahya Şube Başkanı Zekiye Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile THK'nın kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Kahveci, kurumun şehirdeki faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaret sırasında, Türk Hava Kurumu’nun eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri konuşuldu.
Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, THK’nın gençleri havacılık ve sosyal farkındalık konularında bilinçlendiren çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, “Kütahya’mızın havacılık ve sportif faaliyetlerde öncü şehirlerden biri olması için birlikte çalışacağız. THK’nın çalışmalarına her zaman destek vermeye hazırız” dedi.
THK Şube Başkanı Zekiye Kaya, Belediye Başkanı Kahveci’nin ilgisi ve desteğinin motivasyon sağladığını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.