Afyonkarahisar'da sokak ortasında silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'da sokak ortasında silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'ın Erenler Mahallesi'nde, sokak ortasında gerçekleşen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi ve incelemeler devam ediyor.

Afyonkarahisar'ın Erenler Mahallesi'nde, sokak ortasında gerçekleşen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta yürüyen iki kişiye bir araçtan tüfekle ateş açıldı. Saldırı sonrası yaralananlar olay yerine çağrılan ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

7.jpg

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler, olay yerinde ve çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Araç plakaları ve saldırganların kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

6-001.jpg

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Maalesef bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı bir olay yaşandı. İl Emniyet Müdürümüz ve diğer yetkililer olay yerinde incelemelerde bulunuyor. Gerekli çalışmalar yapılıyor, kamuoyuna gerekli bilgiler paylaşılacak" dedi. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor ancak polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN