Afet bölgesi sallanıyor | Son depremler

Afet bölgesi sallanıyor | Son depremler

AFAD verilerine göre Şanlıurfa'da büyüklüğü 3.7, derinliği ise 12.83 kilometre olan bir deprem meydana geldi. Şanlıurfa'daki depremin ardından merkezi Hatay olan ikinci bir deprem daha meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.1 olarak kaydedildi.

6 Şubat felaketinde yara alan illerin başında gelen Şanlıurfa sabah saatlerinde yeni bir artçı ile sallandı.

Bölgedeki artçılar her gün korku saçmaya devam ederken AFAD verilerine göre korkunun bu sabahki adresi Şanlıurfa'da depremin büyüklüğü 3.7, derinliği ise 12.83 kilometre olarak kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Karaköprü ilçe merkezli depremin Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise büyüklüğü 3.4, derinliği 6.8 kilometre olarak ölçüldü.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ARTÇI DA HATAY'DA

Şanlıurfa'nın ardından felakette ağır yara alan Hatay'da da bir artçı meydana geldi. Artçının merkezi Kırıkhan'da deprem saat 10.05'te meydana geldi. Kandilli verilerine göre depremin büyüklüğü 3.1, derinliği ise 7 kilometre olarak kaydedildi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN