Trabzon Havalimanı'nda bomba ihbarı

Trabzon Havalimanı'nda bomba ihbarı

Kuveyt'ten havalanan yolcu uçağı Trabzon semalarındayken gelen bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı. Bomba imha ekiplerinin uçakta yaptıkları aramalarda şu ana kadar bir patlayıcıya rastlanılmazken, uçuşa kapatılan pist ise hava trafiğine yeniden açıldı.

Kuveyt'ten havalanan Cezire Havayolları’na ait uçak, bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı. Geçici olarak kapatılan havalimanında Özel Harekat Polisleri inceleme başlattı ve yolcular tahliye edildi.

Tek tek üst araması yapılarak uçaktan tahliye edilen yolcular havalimanı içine alınırken, yolcuların bagajları da mobil x-ray’den geçirilerek kontrol edildi.

Bomba imha ekiplerinin uçakta yaptıkları aramalarda şu ana kadar bir patlayıcıya rastlanılmazken, uçuşa kapatılan pist ise hava trafiğine yeniden açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN