Sonunda o da Müge Anlı'dan yardım istedi! Çaresiz belediye başkanı Müge Anlı'yı devreye soktu

Sonunda o da Müge Anlı'dan yardım istedi! Çaresiz belediye başkanı Müge Anlı'yı devreye soktu

Kayıp kişileri ve esrarengiz olayları çözmesiyle tanınan TV programcısı Müge Anlı hayatının en tuhaf çağrısıyla karşı karşıya kaldı. Müge Anlı'dan yardım isteyen kişi bu kez bir belediye başkanı. Başkanın yardım çağrısı duyanları hayretler içinde bıraktı.

TV programcısı Müge Anlı, kayıp kişilerin ve gizemli olayların çözülmesiyle ünlenmiş bir isim olarak tanınırken, hayatının en garip çağrısıyla karşı karşıya kaldı. Bu kez Müge Anlı'ya yardım isteyen kişi, bir belediye başkanı oldu. Başkanın yardım talebi, duyanları şaşkına çevirdi.

1-007.jpg

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, bugün yaptığı paylaşımda Müge Anlı'ya seslendi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, belediye başkanlığı görevi sırasında sosyal medya üzerinden ilçedeki sorunları esprili bir dil ile aktarıyor. Başkan Kanar, bu sefer hafta içi her sabah ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı sunucusu Müge Anlı'ya seslendi. Kayıpları bulmasıyla ünlü olan Müge Anlı'dan ilçede kaybolan çöp konteynerlerini bulmasını isteyen Başkan Kanar'ın mesajı sosyal medyada ilgi gördü.

Başkan Mehmet Kanar yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Her kaybı bulan Müge Anlı, ilçemizde kaybolan çöp konteynerlerini bulabilir mi? İlçemizde yoğunlaşan çöp konteynerlarının kaybolmasının önüne geçebilmek adına siz kıymetli hemşehrilerimizden yardım istiyoruz. Çöp konteyneri eksik olan mahalleler ve çalındığına tanıklık eden vatandaşlarımızın 444 3 815 numaralı çağrı merkezimize ulaşmalarını rica edeceğiz. Kamu malına verilen bu zararı şiddetle kınıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN