Süleymanpaşa Belediyesi'nden yüzleri güldüren hizmet

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yüzleri güldüren hizmet

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ‘Süleymanpaşa’ya Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında, ilçede doğan her bebeğe destek paketi gönderiliyor. Alınan bilgiye göre 2021 yılının ilk 6 ayı içerisinde 620 bebeğe destek paketi ulaştırıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi ilçede dünyaya gelen her bebek için salgın sürecinde bebeğe ve ailesine destek amaçlı yüzleri güldüren bir hizmet başlattı.

BEBEKLERE HİTABEN MEKTUP

Bebeğin temel ihtiyaçlarını karşılayacak paketlerin içerisinde bebek bezi, yeni doğan uyumlu ıslak mendil, bebek battaniyesi, hastane çıkış takımı yer alıyor. Paketler, gerek hastanede gerekse evlerinde ailelere teslim ediliyor. Paketlerin içerisinde ayrıca Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yeni doğan bebeklere hitap eden mektubu yer alıyor.

site-kapak.png

ALTI AYDA 620 PAKET

2021 yılının ilk 6 ayı içerisinde 620 bebeğe Süleymanpaşa’ya Hoş Geldin Bebek paketi ulaştırıldı.

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yapılan destek ile ilgili şu sözleri paylaştı:

“Süleymanpaşa Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Onlara güzel bir Süleymanpaşa bırakmak, yaşadıkları şehirde huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak bizlerin asli görevidir. Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda, dünyaya gözlerini Süleymanpaşa’da açan bebekler ve ailelerinin ihtiyaçları için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce hazırlanan paketler ailelerimize ulaştırılıyor. Çocuk sahibi olan ailelerimize bebekleri ile mutlu bir ömür temenni ediyor, yeni doğan yavrularımıza Süleymanpaşa’ya hoş geldin diyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN