Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı! Taksici yolcu otobüsündeki 25 yolcunun hayatını tehlikeye attı

İstanbul'da bir taksi şoförü çarptığı otobüsün içindeki 25 yolcunun hayatını tehlikeye attı. Yaşanan kaza sonrası tutanak tutmak isteyen taksi şoförü yolu trafiği hiçe sayarak yolu kapattı. Olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Adıyaman- İstanbul seferini yapan Abdulkadir Turhan’ın kullandığı yolcu otobüsüne ticari bir araç çarptı. Kör noktadan emniyet şeridine geçmeye çalışan taksici otomobilinin aynasını otobüse vurdu. Yaşanan kaza sonrası trafiği hiçe sayan taksici yolu keserek tutanak tutulmasını istedi. Yolun trafiğe kapatılması ile her iki araç sürücüsü araçlarından inerek tartışmaya başladı. Daha sonra polis ekiplerine ihbarda bulunan otobüs şoförü Turhan, emniyete bildirdiğini belirtmesinin ardından taksici hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN