Televizyon programına konuk olan yaşlı çift ölü bulundu

Televizyon programına konuk olan yaşlı çift ölü bulundu

Giresun'da, TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programa konuk olan yaşlı çift evlerinde ölü bulundu. Ali Sağlık'ın eşini tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi.

Giresun’da yaşayan Kore gazisi 90 yaşındaki Ali Sağlık ve eşi 84 yaşındaki Fatma Sağlık evlerinde ölü bulundu. Silah seslerini duyan komşuları, eve geldiklerinde Ali ve Fatma Sağlık çiftini yerde yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, yaşlı çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Ali Sağlık’ın eşini tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi. Cenazeleri Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Ali ve Fatma Sağlık çifti, adli işlemlerinin ardından ilçenin Hacıhasan köyünde bugün yan yana toprağa verildi.

'TELEVİZYON PROGRAMINA KATILMIŞLARDI'

Evlerinde av tüfeği ile vurulmuş halde bulunan Ali Sağlı ve eşi Fatma Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan çoğu yarım asrı geçmiş yaşlı çiftlerin hayatları, yaşamları ve tecrübelerinin konu edildiği ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168. bölümüne konuk olduğu öğrenildi.

'MUHTAÇ OLMAMAK İÇİN İNTİHAR ETTİLER'

5 çocuk sahibi çiftin, 1 hafta önce bütün mal varlığını devlete bağışladığı ortaya çıktı. Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşine baktığı, zamanla kendisinin de ilerleyen yaşı nedeniyle zayıf düştüğü, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp, intiha ettiği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN