TIR dorsesine gizlenen 39 kaçak göçmen yakalandı

TIR dorsesine gizlenen 39 kaçak göçmen yakalandı

Amasya'da polisin yol kontrolünde durdurduğu bir TIR'ın dorsesinde, Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakalandı. Erzurum'dan Amasya'ya gelen ve yaşları 18 ile 30 arasında değişen kaçak göçmenlerin bulunduğu TIR'ın şoförü gözaltına alındı.

Amasya'da polisin yol kontrolünde durdurduğu bir TIR'ın dorsesinde, 39 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Erzurum'dan gelen TIR, bugün öğle saatlerinde uygulama noktasında durduruldu ve yapılan kontrollerde kaçak göçmenler tespit edildi.

tt

Yaşları 18 ile 30 arasında değişen kaçak göçmenler, parmak izleri alındıktan sonra Amasya İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilerek sınır dışı edilecekler. TIR şoförü H.A.'nın işlemleri ise sürüyor.

ttt

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN