Tır ile kamyonet çarpıştı: Anne ve kızı hayatını kaybetti

Tır ile kamyonet çarpıştı: Anne ve kızı hayatını kaybetti

Konya'da, seyir halindeki tır ile kamyonet çarpıştı. Kamyonet bariyerlere çarparak ters döndü. Kazada anne ile kızı öldü, 5 kişi yaralandı.

Adem Taş yönetimindeki 33 AGA 680 plakalı tır, Ankara-Konya kara yolunun 87. kilometresinde, Adem Halman (43) idaresindeki 23 HL 471 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki bariyerlere çarparak ters dönen kamyonetin sürücüsü Halman yaralanırken, kasada yolculuk yapan eşi Nazlı (39), çocukları Sabahattin (20), Derya (17), Adem (14) ve Ayfer (9) yola savruldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

ANNE İLE KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yola savrulan Nazlı Halman ile kızı Derya Halman'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan baba Adem, çocukları Sabahattin (20), Adem (14) ve Ayfer Halman, (9) ile tır sürücüsü Taş, ambulanslarla Konya ve Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Cenazeler, Kulu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN