TIR'dan 140 kilogram eroin çıktı: Son 10 yıldaki en yüksek miktar

TIR'dan 140 kilogram eroin çıktı: Son 10 yıldaki en yüksek miktar

Diyarbakır'da uygulama noktasında durdurulan TIR'ın dorsesinde yapılan aramada 140 kilo eroin ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınırken, eroinin son 10 yılda kentte tek seferde ele geçen en yüksek miktar olduğu belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu satıcılarına ve ticaretini yapanlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bu kapsamda kentin giriş ve çıkışlarında yaptıkları uygulamada Silvan yolu üzerinde şüphe üzerine bir TIR'ı durdurdu.

Yapılan aramada narkotik köpekleri 'Risko ve 'Çiko'nun tepki vermesi üzerine dorsenin içerisi söküldü. 261 parça halinde 140 kilogram eroin ele geçirildi.

TIR şoförleri M.K.S ve F.S., gözaltına alınırken, ele geçirilen eroinin, son 10 yılda kentte ele geçirilen en fazla eroin miktarı olarak kayıtlara geçtiği belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN