Tur midibüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı

Tur midibüsü ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı

Denizli'de turistleri taşıyan midibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 1'i Alman vatandaşı 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

Denizli-Buldan kara yolu Tosunlar Mahallesi'nde, Denizli yönüne giden Mevlüt Demir idaresindeki Alman turistleri taşıyan midibüs, karşı istikametten gelen Zümrüt Özdemir yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada, üzerine midibüsün devrilmesi sonucu hurda yığınına dönen otomobildeki sürücü Özdemir yaşamını yitirdi. Midibüste bulunan 24 kişi yaralandı.

6678056.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Özdemir'in cenazesi sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkartıldı.

6678055.jpg

Midibüste bulunan ve ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Alman vatandaşı Dorothea Helene Keller, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastanedeki 23 yaralının tedavisi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN