'Twitch vurgunu'nda kara para aklayanlara eş zamanlı baskın

'Twitch vurgunu'nda kara para aklayanlara eş zamanlı baskın

Sosyal medya platformu Twitch üzerinden dolandırıcılık yaptığı öne sürülen şüphelilerin yakalanması için düğmeye basıldı. Uygulama üzerinden kredi kartı ile para akladıkları iddia edilen 18 kişinin yakalanması için İstanbul'da eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Twich uygulaması üzerinden kredi kartlarını kullanarak dolandırcılık yaptıkları ve para akladıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

9 İLÇEDE EŞ ZAMANLI BASKIN

Operasyon çerçevesinde İstanbul'da, 9 ilçede belirlenen 18 şüphelinin yakalanması için çok sayıda adrese baskın yapıldı. Gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Operasyonun İstanbul merkezli Eskişehir, Balıkesir, Adana, İzmir, Çanakkale, Kırşehir ve Ankara illerinde gerçekleştiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN