Üç kişiyi öldürdü sırra kadem bastı: Kırmızı Bültenle aranan şahıs iki yıldır yakalanamadı

Üç kişiyi öldürdü sırra kadem bastı: Kırmızı Bültenle aranan şahıs iki yıldır yakalanamadı

Kayseri'de miras nedeniyle çıkan kavgada üç akrabasını öldüren Mehmet Yılmaz hakkında 'kasten öldürme' suçundan üç kez müebbet hapis cezası istendi. Olayın ardından kaçan Yılmaz ise sırra kadem bastı. Kırmızı bültenle aranan şahıs, 731 gündür yakalanamadı.

Kan donduran olay 3 Ocak 2022'de Kayseri'nin Melikgazi ilçesinin Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi'nde meydana geldi.

Mehmet Yılmaz (41) ile kuzenleri Seyit Yılmaz (30) ve Gaffar Mehmet Yılmaz (20) arasında miras nedeniyle başlayan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Çıkan kavgaya Seyir ve Gaffar Mehmet kardeşlerin dayısı Serdar Yılmaz da (44) dahil oldu.

8425571.jpg

Kavgada Mehmet Yılmaz, tabanca ile kuzenleri ve Serdar Yılmaz'a ateş açtı. O esnada olay yerinden geçen M.A.'ya da yerden seken mermi isabet etti.

8425572.jpg

Yılmaz kardeşler olay yerinde, dayıları Serdar Yılmaz ise hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından sırra kadem basan Mehmet Yılmaz ise 731 gündür yakalanamadı.

8425573.jpg

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR

Olayla ilgili hazırlanan iddianame, Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, firari Mehmet Yılmaz hakkında 3 kez 'kasten öldürme' suçundan müebbet istendi. Yılmaz hakkında M.A.'nın yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 'silahtan sayılan cisim ile yaralama' suçundan da ceza talep edildi.

Mehmet Yılmaz ile cinayet sonrası görüştüğü iddia edilen Mehmet Y. isimli arkadaşı hakkında ise 'suçluyu kayırmak'tan aynı dosya kapsamında dava açıldı.

8425570.jpg

Mehmet Yılmaz hakkında ayrıca 731 gündür kırmızı bülten ile arama kararı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN