Ufuk Bayraktar'ın kafesine silahlı saldırı: 3 kişi yaralandı

Cihangir'de ünlü oyuncu ve yönetmen Ufuk Bayraktar'ın işlettiği kafedeki müşteri silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan Ahmet Y. ile kafede oturan Sabriye B. ve Fahri T. yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ezel dizisinde 'Dayı' karakterinin gençliği ve Kader filminde 'Bekir' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu Cihangir'deki kafeye gelen Ali Y. (36), Ayhan Y. (47) ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali Y, silahla Ayhan Y'ye ateş etti.

3 KİŞİ YARALANDI

Saldırıya uğrayan Ayhan Y. belinden yaralanırken, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. (30) ve Fahri T. (55) bacaklarından yaralandı.

7816659.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı sokağı trafiğe kapatıp şerit çekerek incelemelerde bulundu.

Polis, olay sonrası kaçan Ali Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

7816660.jpg

'SİLAH SESLERİNİ DUYMAMLA SAKLANDIM'

Olay sırasında sokakta bulunan seyyar satıcı Cemal Yükseltürk, "Olay anında silah seslerini duymamla birlikte ben hemen tezgahın arkasına saklandım. 5-6 el ateş edildi. Kafede oturan biri kadın 2 müşteri yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırıldılar" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN