Uşak'ta kadın cinayeti: Katledip intihara kalkıştı

Uşak'ta kadın cinayeti: Katledip intihara kalkıştı

Uşak'ta, Nazife Bulut isimli kadın evli olduğu Önder Bulut tarafından ateşli silahla katledildi. Daha sonra intihar girişiminde bulunan zanlı hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Önder Bulut, evli olduğu Nazife Bulut'u bir arkadaşından aldığı otomobile bindirerek Uşak Kent Ormanı'na götürdü.

Otomobilden inen Bulut, henüz belirlenemeyen nedenle av tüfeğiyle Nazife Bulut'a ateş etti. Ardından ağabeyi A.R. Bulut'u telefonla arayan Önder Bulut, eşini öldürdüğünü ve intihar edeceğini söyleyerek, aynı tüfekle intihar girişiminde bulundu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Görüşmenin ardından olay yerine giden A.R. Bulut, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler yaptığı incelemede, Nazife Bulut'un yaşamını yitirdiğini, Önder Bulut'un da ağır yaralandığını belirledi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Önder Bulut, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Nazife Bulut'un cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN