Valilik açıkladı: Kayıp polisi arama çalışmaları ülke çapında devam ediyor

Valilik açıkladı: Kayıp polisi arama çalışmaları ülke çapında devam ediyor

Tokat Valiliği, Almus ilçesinde kayıp olan polis memurunu arama çalışmalarının ülke çapında sürdüğünü açıkladı.

Tokat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Almus İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli polis memuru Musa Tüzün'ün, 22 Ekim'de izne ayrıldığı ve izne ayrıldığı günden beri ailesinin Tüzün'e ulaşamadığı bildirildi.

TÜM İMKANLAR KULLANILIYOR

Haberin alınmasının ardından, Tüzün'ün bulunması için Tokat genelinde arama çalışmalarının başlatıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"AFAD, jandarma, polis ve diğer ekiplerin katılımları ile yoğun bir şekilde tüm imkanlar kullanılarak, bütün detaylar ve ihtimaller dikkate alınarak başlatılan aramalar devam etmektedir. Ayrıca ülke çapında da kayıp polis memurumuzun bulunması için aramalar yapılmaktadır."

Almus İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli, bekar olduğu öğrenilen 38 yaşındaki polis memuru Musa Tüzün'den, izne ayrıldıktan sonra haber alınamaması üzerine dün arama çalışması başlatılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN