Yangında kahreden görüntü! Kekliklerini görünce gözyaşlarını tutamadı

Antalya'da devam eden yangınlarda kahreden bir olay daha yaşandı. Akseki'deki orman yangınında kekliklerini yanmış halde bulan kişi, gözyaşlarına hakim olamadı.

Antalya'nın Akseki ilçesinde Kepezbeleni Mahallesi'nde 29 Temmuz'da gece saatlerinde çıkan ve 4 mahallede etkili olan yangını havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Yerleşim alanlarındaki alevlerin kontrol altına alındığı yangında orman alanları, evler, seralar yandı, çok sayıda hayvan da hayatını kaybetti.

KEKLİKLERİNİ ÖYLE GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Hocaköy Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Bayram Yaşar, alevlerin yerleşim alanlarına sıçrama riski nedeniyle ayrıldığı evine döndüğünde beslediği 15 keklikten 3'ünü yanmış halde buldu.

Keklikleri eline alan Yaşar, duygulu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Yaşar'ı, bölgeye yardım için gelen gönüllüler teselli etti.

Yangında tarlasını da kaybeden Yaşar, "Hiç böyle yangın görmedim. Gözüm gibi baktığım kekliklerim yandı. Her gün onları besliyordum." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN