Yoldan çıkan araç gölete uçtu: 12 metre derinlikten acı haber

Yoldan çıkan araç gölete uçtu: 12 metre derinlikten acı haber

Samsun’da eşiyle yolculuk yapan sürücü, aracının direksiyonunu kaybederek yoldan çıkıp Karakavuk Göleti’ne uçtu. Sürücünün cansız bedeni göletin 12 metre derinliğinden çıkan aracın içinde, eşinin cansız bedeni ise kıyıda bulundu.

Samsun’un Atakum ilçesinde sabah saatlerinde Yusuf Bulut eşi Şahsenem Bulut ile yolculuğa başladı. Bir süre sonra Yusuf Bulut’un kontrolünü kaybettiği ara, yoldan çıkarak Karakavuk Göleti’ne uçtu.

ARAÇ 12 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

Olaya şahit olanların ihbar etmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma Timi, Yusuf Bulut ve yanındaki eşi Şahsenem Bulut için arama kurtarma çalışması başlattı.

Arama çalışmalarının ardından sürücü Yusuf Bulut’un cansız bedeni, kıyıdan 10 metre uzaklıkta 12 metre derinlikteki aracın içinde, Şahsenem Bulut’un cesedi ise kıyıda bulundu. Çiftin cenazeleri, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN