Zeytinyağında akıl almaz hile! Bu ikisini karıştırınca kimse anlamıyor, binlerce kişiye zeytinyağı diye bakın ne satmışlar?

Zeytinyağında akıl almaz hile! Bu ikisini karıştırınca kimse anlamıyor, binlerce kişiye zeytinyağı diye bakın ne satmışlar?

Zeytinyağı alırken artık bir kez daha düşüneceksiniz! Hakiki sanıp aldığınız zeytinyağı sahte olabilir! Zeytinyağına akıl almaz hile karıştırıldı! Bu ikisini karıştırınca kimse anlamıyor, binlerce kişiye zeytinyağı diye bakın ne satmışlar?

Aydın'ın İncirliova ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyon, piyasaya sürülen sahte zeytinyağının tehlikeli boyutlarını ortaya çıkardı. İhbar üzerine harekete geçen İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal Caddesi'nde bulunan bir işletmede sahte zeytinyağı üretildiğini belirledi.

KİLOSUNU 50 LİRADAN SATMIŞLAR

Aydın'da bir fabrikada 10 ton 960 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi

Akşam saatlerinde düzenlenen operasyonda, iş yerine yapılan baskında işletme sahibi Süleyman K'nın, zeytinyağının içine pamuk yağı ve ayçiçek yağı karıştırdığı ortaya çıktı. Sahte zeytinyağının kilosunu 50 liradan Denizli'deki fırınlara sattığını itiraf eden Süleyman K, yapılan baskında yakalandı.

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON 400 BİN TL

El konulan sahte yağların piyasa değerinin tam 2 milyon 400 bin TL olduğu ortaya çıktı. İş yerine çağrılan Tarım İl Müdürlüğü personelleri, kutularda ve iş yerinde detaylı incelemelerde bulunarak yağlardan numuneler aldı. Toplam 6 ton ürün yediemin deposuna teslim edilirken, iş yerindeki depoların vanaları da mühürlendi.

Operasyon kapsamında iş yerinde bulunan 1'i şüpheli 7 kişi gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN