Selahattin Duman kimdir? Neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayat hikayesi

Selahattin Duman kimdir? Neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayat hikayesi

Geçen yıl geçirdiği trafik kazasının ardından bir dizi operasyon geçiren Selahattin Duman, kalp rahatsızlığı nedeniyle 22 Nisan 2021 günü 71 yaşında hayatını kaybetti. Deneyimli gazetecinin, kazanın ardından geçen 9 ayda sağlığına kavuşamadığı öğrenildi. Selahattin Duman biyografisi...

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Selahattin Duman, sabaha karşı hayatını kaybetti. 18 Temmuz 2020 tarihinde İzmir'in Torbalı ilçesinde, otomobilinin bir kamyon ile çarpışması sonucu yaralanan Selahattin Duman'ın kolunun kırıldığı ve aort damarında büyüme meydana geldiği tespit edilmişti.

Burada kazaya bağlı ortaya çıkan çeşitli kalp rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir kardiyoloji servisinde tedavi gören ve birkaç kez ameliyat olan tecrübeli gazeteci, hastanenin yoğun bakım servisinde 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 03.15te yaşamını yitirdi. Kazaya bağlı olarak kalp yetmezliği tanısı konulan Duman'ın ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

2021-04-22-135615.jpg

SELAHATTİN DUMAN'IN HAYAT HİKAYESİ

1950 yılında Ankara'nın Haymana ilçesinin Yenice semtinde dünyaya geldi.

Kolejde yatılı okudu. 1983 yılında İstanbul'a yerleşti. Uzun yıllar Sabah ve Vatan gazetelerinde yöneticilik, köşe yazarlığı yaptı. 5 Mart 2013 tarihinde Vatan Gazetesi’nden ayrıldı.

Kendimi Tebrik Ederim, Suçumuz Mükemmel Olmak, Bankamatik Kursu Açan Yok Mu kitaplarını yazdı. 
Zülfü Livaneli, Selahattin Duman'ın ilk kitabı 'Kendimi Tebrik Ederim'e yazdığı önsözde yazarın tarzını Amerikalı hümanist yazar Kurt Vonnegut'un tarzına benzetti.

Selahattin Duman; Komser Şekspir, Romantik ve Bir Erkeğin Anatomisi filmlerinde rol aldı. Son olarak Oksijen gazetesinde yazılarıyla yer alıyordu.

Selahattin Duman, 1 çocuk babasıydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN