Selçuk Yula ölümünün 3. yıl dönümünde kabri başında anıldı

Selçuk Yula ölümünün 3. yıl dönümünde kabri başında anıldı

Fenerbahçe ve milli takımın efsane futbolcularından Selçuk Yula, ölümünün 3. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın unutulmaz futbolcularından Selçuk Yula aramızdan ayrılışının 3. yılında sevenleri tarafından unutulmadı.

KABRİ BAŞINDA ANILDI

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Selçuk Yula'nın Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Sarıoğlu ile Yula'nın ailesi ve sevenlerinin katıldığı bildirildi.

Anmada, Yula için Kur'an-ı Kerim okunduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN