Selçuklu'da SEDEP Sanat ve Tasarım Atölyesi eğitime açıldı

Selçuklu'da SEDEP Sanat ve Tasarım Atölyesi eğitime açıldı

Pandemi döneminde faaliyeti durdurulan Selçuklu Değerler Eğitim Programı (SEDEP)'nın marka projelerinden olan Sanat ve Tasarım Atölyesi eğitime başladı.

Konya Selçuklu'da Öğrencilerin hayal dünyasını zenginleştirerek onlara yeni ufuklar açmaya devam eden Sanat Tasarım Atölyesi’nde Robotik Kodlama ve İnovasyon, Seramik (Çini), Ahşap ve Metal, Resim ve Kağıt Katlama atölyeleri yer alıyor. Öğrenciler atölyelerde maske ve mesafe kurallarına uygun olarak derslerde eğitim almaya devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi olarak fiziki eğitim yatırımlarının yanı sıra, Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) gibi marka bir proje yaptıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Sanat Tasarım Atölyemizde çocuklarımızın eğitimlerinde her zaman katkı sağlıyoruz. Bu atölyelerle, çocuklarımıza öğrenilen her türlü bilgi, beceri ve tutumun bir davranış olarak ortaya çıkmasının ötesinde, onların kendilerine ve topluma doğrudan hizmet edebilecek bir yetkinliğe ulaşmalarına destek oluyoruz. Pandemi döneminde eğitimine ara verdiğimiz atölyemizi eğitim öğretimin kısmen başlamasıyla hijyen, mesafe ve maske kurallarıyla tekrar başlattık. Uzun zamandan beri evlerinde olan çocuklarımız için de büyük bir moral kaynağı oldu. Bu başlangıç inşallah pandemisiz günlerin habercisi olur. En kısa sürede inşallah eski sağlıklı günlerimize geri döneriz” ifadelerini kullandı.   

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN