Yeşilçam'ın unutulan yıldızı Mine Cansu'nun hayat hikayesi

Yeşilçam'ın unutulan yıldızı Mine Cansu'nun hayat hikayesi

Dizilerin deneyimli isim Selin Şekerci, 1960'lı yılların Türk sinemasını konu edinen Yeşilçam dizisiyle ekranlara geliyor. Kariyerinde ilk kez internet projesinde yer alan ünlü oyuncu, dizide gözden düşmeye başlayan Mine Cansu adlı aktrisi oynuyor. İşte, Selin Şekerci biyografisi...

Dizi-film sektörünü derinden etkileyen koronavirüs salgını sürecinde Çatı Katı Aşk dizisinde yeni sezona başlayan Selin Şekerci, reyting listesinde rekabetçi olamayan dizinin 16. bölümde final yapmasıyla bir süredir konuşulan internet dizisi 'Yeşilçam'dan gelen teklifi kabul etti. Oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde rol alarak başlayan başarılı oyuncu, ilk internet dizisi projesini BluTV'de yayınlanan Yeşilçam dizisinde Mine Cansu karakterini oynayarak yaşadı.

Verdiği bir röportajda, bazen fazla 'ben bilirim' modunda olmasından ve aşırı kararsız olmasından dolayı kendine tahammül edemediğini belirten Selin Şekerci, arkadaşlarını çok kıskandığını fakat sevgililerini hiç kıskanmadığını ifade etti.

YEŞİLÇAM DİZİSİ MİNE CANSU KİMDİR?

Bir zamanlar Yeşilçam'ın en ünlü oyuncusu, Semih'in eski eşi olan Mine Cansu yaş almaya ve yavaş yavaş gözden düşmeye başlamıştır. Semih'e hala çok değer vermekte ancak birlikte olamayacaklarını da adı gibi bilmektedir. Tek başına, tırnaklarıyla kazıyarak çıktığı kariyer basamaklarını inmeye hiç niyeti olmayan Mine, Yeşilçam'da tutunabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

24321430-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN