Şener Şen'li 'Namuslu' filminin Gönül Hanım'ı Hülya Kutlubay şimdi ne yapıyor? İşte son hali...

Şener Şen'li 'Namuslu' filminin Gönül Hanım'ı Hülya Kutlubay şimdi ne yapıyor? İşte son hali...

Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından biri olan Şener Şen'in başrolünde yer aldığı 'Namuslu' filminde 'Gönül Hanım' olarak izlediğimiz Hülya Kutlubay'ın şimdiki hali, sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Usta oyuncu Şener Şen'in ilk kez başrol oynadığı film olan 'Namuslu'da 'Gönül Hanım' rolüyle boy gösteren sinema emekçisi Hülya Kutlubay, yıllar sonra ortaya çıktı. 1984 yapımı filmde oynadığı rolle hafızalara kazınan başarılı oyuncu, Yeşilçam serüveninde 3 filmde rol aldıktan sonra gözlerden uzak bir yaşamı tercih etti.

NAMUSLU FİLMİNİN 'GÖNÜL HANIM'I HÜLYA KUTLUBAY'IN SON HALİ

Ünlü yönetmen Ertem Eğilmez'in 1984 yılında yönetmenliğini yaptığı ve Türk sinemasının yaşayan efsanesi Şener Şen'in ilk başrol filmi olan 'Namuslu' filminde 'Gönül Hanım' karakteri akıllara kazınan isimler arasında oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da, Yeşilçam'ın çınarlarının izini süren @mekaniyesilcam sayfası belki çoğumuzun unuttuğu usta oyuncuyu buldu. Hülya Kutlubay şimdilerde Yalova'nın sakin sahil kasabası Çınarcık'ta sakin bir hayat sürüyor.

hulya-kutlubay-kadraj-1.jpg

NAMUSLU FİLMİNİN KONUSU NE?

Ali Rıza Öğün (Şener Şen), kendi halinde dürüst, namuslu bir mutemettir. Bu özellikleriyle çevresinde hor görülür, kendisine saygı gösterilmez. Bir ay başı çalıştığı dairenin maaşlarını almak için Merkez Bankası'na gider. Güvenlik görevlisi daha önce istifa ettiği için yalnızdır. Çıkışta parayı iki soyguncuya kaptırır.

Şüpheler Ali Rıza üzerinde yoğunlaşır. O ne kadar reddetse de herkes paranın onda olduğunu sanır ve ortak olmaya çalışır. Böylece Ali Rıza'nın itibarı birden artar. Sonunda Ali Rıza hırsız damgası yiyerek itibar görmeye tahammül edemez hâle gelir ve çevresinden intikam almaya karar verir.

yener-yen-kelebek-namuslu-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN