Sevgiliye, öğretmen adayına komik Öğretmenler Günü mesajları

Sevgiliye, öğretmen adayına komik Öğretmenler Günü mesajları

Her 24 Kasım günü öğretmenlerimizi hatırlar, onları mutlu etmek için uğraşırız. Hatta birçoğumuz, sevgiliye, öğretmen adayına komik Öğretmenler Günü mesajı paylaşırız. Öğretmenlik mesleğini yapanları onurlandırmak ve mutlu etmek adına farklı ve ilginç Öğretmenler Günü sözleri ve kutlama mesajları göndermek onları sevindirir. İşte, sevgiliye ve arkadaşa Öğretmenler Günü mesajları...

Öğretmenlerimiz için güzel bir söz, kısa bir şiir ya da komik bir Öğretmenler Günü mesajı, onları bir nebze olsun mutlu edecektir. Tabii atanamayan öğretmen adayları için de Öğretmenler Günü mesajlarını esirgemeyelim.

SEVGİLİYE KOMİK ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÖZLERİ

* Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

* Öğretmen doğan güneş gibidir, etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

* Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

* Saymakla tükenmez faziletlerin, zamanen ödenen o bedellerin, kıvancındır üstün talebelerin, iftihar ediniz siz öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

* Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerle kutluyorum.

* Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

* Öğretmenlere çok büyük borcumuz vardır. Çünkü öğretmenlerimiz bize saygı, sevgi, eğitim, temizlik ahlak öğretmeye çalışır. Öğretmenlerimize saygı ve sevgi duymalıyız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

* Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülendir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun...

sevgiliye-ogretmen-adayina-komik-ogretmenler-gunu-mesajlari-ataturkun-ogretmenlere-sozleriii.jpg

* Öğretmeniz canım benim yeri geldi ana oldunuz bana yeri geldi baba oldunuz bana 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

* Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

* Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Öğretmenlere çok büyük borcumuz vardır. Çünkü öğretmenlerimiz bize saygı, sevgi, eğitim, temizlik ahlak öğretmeye çalışır. vb. Öğretmenlerimize saygı ve sevgi duymalıyız! Öğretmenler Günü kutlu olsun.

* Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan bilim, kültür ordusudur. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

sevgiliye-ogretmen-adayina-komik-ogretmenler-gunu-mesajlari-ataturkun-ogretmenlere-sozlerii.jpg

* Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun...

* Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukat, doktor, hakim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insanlar senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun...

* Bir gün dersem ki, ben öğretmenim kalemimin mürekkebi alın terindir. Vedalaşıp gidersem öğretmenim unutmayı unuturum da, unutmadığım kalbimdeki en güzel yerindir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun...

* Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukat, doktor, hâkim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insanlar senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun...

* Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

* Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Günün kutlu olsun...

* 24 Kasım Öğretmenler gününüz kutlu olsun canım öğretmenim.

sevgiliye-ogretmen-adayina-komik-ogretmenler-gunu-mesajlari-ataturkun-ogretmenlere-sozleri.jpg

ÖĞRETMEN ADAYINA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

* Öğretmeniz canım benim yeri geldi ana oldunuz bana yeri geldi baba oldunuz bana 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Can öğretmenim bugün öğretmenler günü 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Buralara gelmemde büyük pay sahibi olan hocam, Öğretmenler Günün kutlu olsun.

* Yaptığın hiç bir şeyi unutmadık öğretmenim. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Etrafımızı aydınlatarak, karanlıklara meydan okuyan siz değerli öğretmenimin ellerinden öperim.

* Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularla kutlarım.

* Öğretmenlerin oluşturduğu kültür ordusu, yenilgi yüzü görmeyecek tek ordudur.

* Kültür ordusuna sahip olmayan milletler, askeri zaferlerini taçlandıramazlar.

* Öğretmenler, kültür ordusunun görünmez kahramanlarıdır.

* Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukat, doktor, hakim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insanlar senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun...

* Geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusu olan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

* Canım öğretmenim Öğretmenler Günün kutlu olsun seni çok seviyorum.

* Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir.

sevgiliye-ogretmen-adayina-komik-ogretmenler-gunu-mesajlari-ataturkun-ogretmenlere-sozleriiiiiiiii.jpg

* Ordularımızın kazandığı zafer, sizin eğitim ordularınızın kazandığı için yol açtı. Gerçek zaferi siz, öğretmenler kazanacaksınız Bunu başaracağınızdan kuşkum yoktur Sarsılmaz bir inançla ben ve arkadaşlarım sizi gözeteceğiz Sizin karşılaştığınız tüm engelleri kıracağız.

* Bir topluluk ulus olabilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır Onlardır ki, toplumun gerçek bir ulus haline getirirler.

* 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm öğretmenlerimize kutlu olsun.

* Öğretmenlik mesleklerin en az kazanç getireni, fakat insanı en çok ödüllendirenidir.

* Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir.

* Öğretmen nasılsa sınıf da öyledir. Gençliği yetiştiriniz Onlara ilim ve irfanın (kültürün) müspet fikirlerini veriniz İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir.

* Bir toplumun uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür.

sevgiliye-ogretmen-adayina-komik-ogretmenler-gunu-mesajlari-ataturkun-ogretmenlere-sozleriiii.jpg

* Her şeye kıymet biçebilirsiniz ama öğretmenin emeğine asla!

* Milletleri kurtaranlar yalnızca öğretmenlerdir.

* Bir ülkenin geleceği öğretmenlerin yetiştireceği insanların elindedir. İşte bu yüzden bütün öğretmenler, geleceği aydınlatan kandiller gibidirler.

* O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim.

* Heykeltıraş mermere ne ise; öğretmen de çocuğa odur.

* Öğrencilerine okuma isteği aşılamayan bir öğretmen havada soğuk demir dövüyor demektir.

* Öğretmenlik mesleklerin en az kazanç getireni, fakat insanı en çok ödüllendirenidir.

* Öğretmenler, bir bahçenin en güzel çiçekleridir.

* Öğretmenlere o kadar şey borçluyuz ki bunu asla ve asla kimse ödeyemez. Çünkü onlar bizi bu yaşa kadar getirdiler. Bütün öğretmenler Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN