'Sex and the City' 10 bölümle geri dönüyor

'Sex and the City' 10 bölümle geri dönüyor

HBO’nun 1998-2004 aralığında yayımlanan popüler romantik komedisi “Sex and the City”nin ekrana dönüşü resmiyet kazandı. Dizinin yarım saatlik on bölümden oluşacak yeni sezon HBO Max’te yayımlanacak.

HBO’nun 1998-2004 aralığında yayımlanan popüler romantik komedisi “Sex and the City”nin ekrana dönüşü resmiyet kazandı. Dizinin yarım saatlik on bölümden oluşacak yeni sezon HBO Max’te yayımlanacak.

Bantmag'in aktardığına göre, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, “And Just Like That…” adlı yeni “Sex and the City” sezonunda kamera karşısına geçecek. Samantha Jones karakterini canlandıran Kim Cattrall ise yeni sezonda yer almayacak.

2020’nin son haftasında Women’s Prize for Fiction podcastine konuk olan Cattrall, dizinin tekrar ekrana geleceği söylentileri hakkında konuşmuş ve olası yeni sezonda yer almak istemediğini bir kez daha dillendirmişti. Geçtiğimiz yıllarda da serinin üçüncü uzun metrajı için benzer dedikodular çıkmış, Cattrall buna sıcak bakmadığını açıkladığında sosyal medyada “Sex and the City” hayranları tarafından olumsuz tepkilerle karşılaşmıştı. Cattrall, “Bir seçim şansım var ve bunu elde etmek için çok çalıştım. Gerçekten istemediğim bir şeyi yapmanın iyi olma ihtimali yok” ifadelerini kullandı.

Yarım saatlik on bölümden oluşacak yeni sezon HBO Max’te yayımlanacak. Çekimler bahar aylarında New York’ta başlayacak. Carrie, Miranda ve Charlotte’u 50’li yaşlarında izleyeceğimiz “And Just Like That…” sezonunun yürütücü yapımcısı ise Michael Patrick King.

Moda takıntılı yazar Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) ile arkadaşları Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) ve Samantha (Kim Cattrall) etrafında gelişen olayları anlatan ve altı sezon yayımlanan dizi, çok sayıda Emmy ve Altın Küre ödülü kazandı. Dizinin bitmesinden sonra iki devam filmi çekildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN