Siirt'te dengesini kaybeden 3 yaşındaki çocuk balkondan düştü

Siirt'te dengesini kaybeden 3 yaşındaki çocuk balkondan düştü

Siirt'te, 1'inci kattaki evlerinin balkonuna çıkan 3 yaşındaki çocuk dengesini kaybedince aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Barış Mahallesinde meydana geldi. Evin balkonuna çıkan 3 yaşındaki Fırat D., dengesini kaybetmesi sonucu 1'inci kattan düştü.

Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil sağlık ekiplerince Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan minik çocuk tedavi altına alındı.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN