Sinan Güleryüz kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Hem sporcu hem müzisyen

Sinan Güleryüz kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Hem sporcu hem müzisyen

O Ses Türkiye yarışmasında adını duyuran Sinan Güleryüz, eski milli sporcudur. Kariyerini müzik sektöründe sürdüren ünlü şarkıcı, 2018 yılında oyuncu Özge Özder ile dünyaevine girdi. İşte, Sinan Güleryüz biyografisi...

Sinan Güleryüz, daha önce katıldığı O Ses Türkiye'deki performanslarıyla beğeni toplamıştı. Yılbaşı özel programına da davet edilen sevilen isim, sporculuk hayatının ardından müzik eğitimi alarak şarkıcılığa adım atmıştı.

SİNAN GÜLERYÜZ'ÜN HAYAT HİKAYESİ

17 Şubat 1986 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Sinan Güleryüz aslen Selanik göçmenidir. Müzisyen bir ailede yetişen Sinan Güleryüz'ün dedesi keman, amcası kanun, diğer amcasının gitar, dayısı ise akordeon ve klavye çalıyor. Annesi güzellik uzmanıdır.

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamladıktan sonra profesyonel olarak boks ve voleybol branşlarında milli sporcu oldu. 8 yıl boyunca Emlak Bankası takımında voleybol oynadı. Beşiktaş ile görüşme yaptığı dönemde diz sakatlığı nedeni ile sporculuk hayatını noktaladı.

Spor kariyerinin ardından İstanbul'a gelerek burada İstanbul Opera ve Balesi müdürü Şamil Gökberk'ten müzik ve ses eğitimi üzerine dersler aldı. Sinan Güleryüz, 4 enstrüman çalabiliyor. Katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında adını geniş kitlelere duyurdu ve kariyerine müzisyen olarak devam etme kararı aldı.

İlk single şarkısını 2018 yılında Bora Öztoprak'ın Deli Yar şarkısı ile yapan Sinan Güleryüz; Cosmopolitan, Men's fitness ve Men's health dergilerinde kapak modeli oldu. Eşi Özge Özder ile yaptığı Senle Ben ve Biz Bize şarkıları sanatçıya ödüller kazandırmıştır.

122743330-184929949872800-2245006583099419079-n.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1986 doğumlu olan Sinan Güleryüz, 2020 yılı itibarıyla 34 yaşındadır.

2018 yılında oyuncu Özge Özder ile evlendi.

Sinan Güleryüz 1.80 cm boyunda, 74 kilo ve kova burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @sinanguleryuzofficial kullanıcı adıyla yer almaktadır.

SİNAN GÜLERYÜZ ŞARKILARI

* Senle Ben
* Deli Yar
* Biz Bize
* Yalı Çapkını
* Gidersen Eğer
* Aşk Sensiz de Gülüyor
* Meleklerin Sözü Var
* Sorma Neden
* Kara Çiçeğim
* Sadem
* Yani
* Vay

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN