Tolga Çevik'in Cem Yılmaz'ın kız kardeşini isteme anısı kırdı geçirdi

Tolga Çevik'in Cem Yılmaz'ın kız kardeşini isteme anısı kırdı geçirdi

Tolga Çevik ne zaman evlendi, eşi kim, merak konusu oldu. Zira, Haber Global TV'de bir programa katılan ünlü komedyen, Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Yılmaz'ın ailesiyle tanışma merasiminde yaşananları esprili bir dille anlatması, izleyenleri güldürdü.

Haber Global TV ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının konuğu olan Tolga Çevik, oyunculuk kariyeri ve özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

TOLGA ÇEVİK, CEM YILMAZ'DAN KARDEŞİNİ NASIL İSTEDİ?

Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, yıllar önce Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge'yi nasıl istediklerini anlattı. 2004'ten bu yana Özge Çevik ile mutlu bir evlilik sürdüren Tolga Çevik, "2003 yılıydı istemeye gittiğimizde. Ancak Cem Yılmaz içeri girince ben gerildim. Cem olaya direk 'Tiyatrocuya kız mı verilir?' diyerek girdi odaya. Şaka olduğunu biliyorum ama yine de insan o an şakayı kaldıramıyor. Biz birbirimizi görerek anladık ve 3 sene sonra evlendik" dedi. Eşini gördüğü an evleneceği kadın olduğunu anladığını söyleyen Tolga Çevik, iki ailenin de çok iyi anlaştığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN