Didem Soydan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, boyu kaç? 'Kıskançlık krizi'ne yanıt gecikmedi

Didem Soydan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, boyu kaç? 'Kıskançlık krizi'ne yanıt gecikmedi

Didem Soydan'ın, Maraşlı dizisinde rol alan sevgilisi Burak Deniz'in rol arkadaşı Alina Boz ile samimi pozlarını kıskanarak kavga çıkardığı iddia edildi. İkili arasında yaşanan tartışma sesleri nedeniyle komşuların polis çağırdığı ileri sürüldü. İşte, Didem Soydan biyografisi...

Maraşlı dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ile Alina Boz bir dergi için fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Burak Deniz'in sevgilisi Didem Soydan'ın kıskançlık krizine girdiği ve kapısına gelen Burak Deniz'i içeri almadı, seslerden rahatsız olan komşularının polis çağırdığı ileri sürüldü.

"İŞİ MODELLİK OLAN BİRİ KISKANIR MI?"

Kısa sürede hakkında çıkan haberler yanıt veren Didem Soydan şunları söyledi: "Bir haber çıkıyor ve hani bir satırına kadar bir derece bile doğru olmayan bir haber. Hani şimdi tabi ki dava edilecek bla bla bla ama en merak ettiğim şu; kanıtsız haberi nasıl yapıyorsunuz sonra dava edilince araya uzlaştırmacı koyuyorsunuz? Hani anlıyorum haber adı altında yalan dolan yapmaya adınızdan daha fazla alışkınsınız evet ama ben her satırı bakın her kelimesi yalan haber bu da ilkmiş demek ki. Hayır yaratıcı olun bari mesleği (17) senedir modellik olan biri çekim mi kıskanır küçük vizyonlular? İşin tatlılığı şuradan başlıyor tahmin edersiniz ki haberi yapana ulaşmak zor değil hatta bir telefon. Böyle anlarda Facetime... Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi yüzüne yüzüne sormaca. Abi bu hayal gücü ile yaşamak ve bunu ucuz magazin kanallarında harcamak niye? çık aklımdan."

2021-02-11-161900-vert.jpg

DİDEM SOYDAN'IN HAYAT HİKAYESİ

1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Didem Soydan, baba tarafından aslen Arnavut, anne tarafından Bulgaristan göçmenidir.

Üniversite yıllarında, modacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince La Russie defilesinde boy gösterdi. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğeni topladı.

Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan, Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla çalışma fırsatı yakaladı. İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

2012 yılında Bir Hikayem Var isimli filmde rol aldı. Daha sonra ise Uçurum isimli dizinin ikinci sezonunda boy gösterdi. 2013'te Güzel Çirkin isimli polisiye dizide Lena karakterini canlandırdı.

1 Nisan 2014 tarihinde İtalya'nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show'da defileye çıkarak, bu organizasyonda podyuma çıkan ilk Türk manken unvanını elde etti.

2014 yılında Mutlak Adalet isimli filmde ufak bir rolle kamera karşısına geçti. 2015'te ise sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden'de İrem karakterini oynadı.

135752497-728245064791471-4500709918787071714-n.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1984 doğumlu olan Didem Soydan, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır ve bekardır.

Didem Soydan 1.75 metre boyunda, 57 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @didemsoydan, Twitter'da @didem_soydan kullanıcı adıyla yer almaktadır.

DİDEM SOYDAN DİZİLERİ

2012 - Uçurum
2013 - Güzel Çirkin (Lena)
2015 - Aşk Yeniden (İrem)

DİDEM SOYDAN FİLMLERİ

2012 - Bir Hikayem Var
2014 - Mutlak Adalet

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN