Maraşlı'nın evine giden Mahur'a kötü sürpriz!

Maraşlı'nın evine giden Mahur'a kötü sürpriz!

Maraşlı 12. bölüm özeti, merak uyandırdı. Uyuşturucu sevkiyatının, terör örgütüyle bağlantılı olduğunu bilen Maraşlı, sevkiyatı yapan Savaş ve Behram'ın arasını bozmak için depoya baskın yapar. Bu baskını öğrenen Necati, Maraşlı'nın sadece bir koruma olmadığından emin olur. İşte, yeni bölüm son fragman...

Maraşlı 12. yeni bölümde neler olacak, heyecanla bekleniyor. Sami'nin adamları tarafından vurulan Mahur'u, Maraşlı hastaneye yetiştirir, Mahur hemen ameliyata alınır. Haberi alan Aziz, Firuzan ve İlhan hastaneye koşarlar. Tüm aile Mahur'u koruyamadığı için Maraşlı'ya yüklenir. Maraşlı, kendisine kurulan bu kumpasın öcünü almak için ant içer.

MARAŞLI 12. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-12-bolum-foto-galeri-1616761698246.jpg

MARAŞLI 12. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Maraşlı'nın 12. bölümü, 29 Mart 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de diziseverlerle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atılabilir.

Maraşlı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Ozan'ın cesedini gömen İlhan ve Dilşad korku içindedir. Boşanmaya karar veren İlhan, Dilşad'ı evden kovmak ister. Fakat Dilşad kolay pes etmez, İlhan'ı tehdit eder. İlhan için geriye tek bir çözüm kalır. Bu arada Maraşlı'nın geleceğinden korkan Acar önlemler alsa da Maraşlı'nın eline düşer. Kalan malların yerini sadece Sami bildiği için Savaş onu korumaya alır. Bu durum Maraşlı ve Savaş'ı karşı karşıya getirir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 12. bölüm özeti: İlhan'ın yanına gelen polisler Ozan'ın cesedini teşhis etmesini ister. Aynı anda telefonuna Ozan'ı öldürürken çekilen gizli görüntülerin gelmesi İlhan'ı korkutur. Savaş, köşeye sıkışan İlhan'ı Behram ile tanıştırır. Elini kana bulayan İlhan, yasadışı işlere de karışmak üzeredir. Maraşlı'nın evine gelen Mahur, kimseyi bulamaz. Mahur, Şirin'den Maraşlı'nın memleketine gittiğini öğrenince Maraşlı'ya her gün aynı yerde bekleyeceğine dair bir not bırakır. Bu sırada Maraşlı, yeni bir sınavdan geçmektedir. Mahur her gün aynı yerde Maraşlı'yı bekler. Maraşlı'nın döndüğünü öğrenen Mahur, Aziz'in engellemelerine rağmen Maraşlı'nın evine gider. Mahur'u, Maraşlı'nın evinde bir sürpriz beklemektedir...

MARAŞLI 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

0x0-11-bolum-foto-galeri-1616160638121.jpg

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kızı Zeliş'in vurulmasıyla hayatını onu iyileştirmeye adayan, gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Kahraman Maraşlı eski asker Celal Kün, bir gün istemeden bir cinayete tanık olan fotoğrafçı Mahur Türel ile tanışır. Hayatını kurtarması üzerine Mahur'un babasının kızının hayatını koruması için Maraşlı'ya yaptığı teklifle hepsinin hayatında yepyeni bir sayfa açılır.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

TimsB'nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu Maraşlı dizisi oyuncu kadrosunda; Alina Boz (Mahur Türel), Burak Deniz (Celal Kün/Maraşlı), Kerem Atabeyoğlu (Aziz Türel), Saygın Soysal (Savaş), Serhat Kılıç (Necati Türel), Cemil Büyükdöğerli (İlhan Türel), Rojda Demirer (Firuzan Türel), Melis İşiten (Dilşad Türel), Cihan Yenici (Ozan), Neslihan Acar (Sedef Türel), Cengiz Sezgin (Sadık), Sinem Akyol (Hilal), Türkü Su Demirel (Behiye), Nihal Dinçel (Şirin), Gizem Kala (Ecem), Bedriye Rosa Çelik (Zeliş), Barış Özdemirli (Nevzat) gibi isimler yer alıyor.

MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adından dolayı Kahramanmaraş'ta geçiyor zannedilse de Maraşlı dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semt ve mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Özellikle Suriçi ve Beyoğlu gibi tarihi bölgelerde geçen sahneler, ekran başındakilere adeta görsel şölen sunuyor.

0x0-10-bolum-foto-galeri-1615641334113.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN