Ebru Destan'ın eşi Mete Okay İnan kimdir, mesleği ne? Ne zaman evlendiler?

Ebru Destan'ın eşi Mete Okay İnan kimdir, mesleği ne? Ne zaman evlendiler?

Eski manken ve şarkıcı Ebru Destan'ın eşi 'Mete Okay İnan hakkında bilgiler' merak konusu oldu. 2011 yılında nikah masasına oturan çift, 2016'da şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verdi. Aradan geçen 4 yıla karşın boşanma davası sonuçlanmadı.

90'lı yılların ünlü mankenlerinden Ebru Destan, eşi Mete Okay İnan ile 2011 yılında dünya evine girdi ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başladı. İki çocuk sahibi olan çift, 2016 yılında boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ebru Destan ile Mete Okay İnan çiftinin boşanma davası, 2020 yılı itibarıyla devam ediyor.

EBRU DESTAN'DAN 'ŞİDDET' İDDİASI

2011 yılında evlenen ve 2016 yılında boşanmaya karar veren çift, 2018 yılında 'aile içi şiddet' nedeniyle gündeme gelmişti. Ebru Destan, 6 yıllık eşi Mete Okay İnan'a boşanma davası açmış, "Mesleğimi yaptırmıyor ve şiddet görüyorum" dediği eşinden 2.5 milyon lira tazminat istemişti. Eski mankenin bu ifadeleri sonrası İnan, Destan'dan şikayetçi oldu.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde yaklaşık iki ay önce dava açan Destan, dilekçesinde, eşinin kendisine ve oğullarına ilgi göstermediğini öne sürdü. Eski manken, İnan'ın tartıştıkları zaman kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu, ayrıca mesleğini yapmasına izin vermediğini iddia etti.

1836198-e854.jpg

Mete Okay İnan, eşinin kendisine iftira attığını, eşiyle arasında hiçbir zaman darp olayı yaşanmadığını ileri sürerek, savcılığa başvurdu. İnan, Destan'ın verdiği röportajlar sonrası kamuoyunda küçük düşürüldüğünü ve kişilik haklarının zedelendiğini belirtti. Destan'ın, kendisi hakkında söyledikleri nedeniyle cezalandırılmasını isteyen İnan'ın şikayeti sonrası eski manken hakkında soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada; Destan'ın şikayeti takipsizlik kararıyla sonuçlandırıldı. Savcılık kararında, Destan'ın iddia ettiği gibi hakaret söyleminin bulunmadığı kaydedildi.

METE OKAY İNAN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Eski manken Ebru Destan'ın eşidir. Mete Okay İnan'ın mesleği oto galericiliktir.

Mete Okay İnan ile 2011 yılında evlenen ve 'Oktay' ile 'Ali' adında 2 çocuk sahibi olan Ebru Destan, 2016 yılında Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı.

İkilinin boşanma davası, mal paylaşımı konusundaki anlaşmazlığın sürmesi nedeniyle 2020 yılı itibariyle devam etmektedir ve çiftin boşanma işlemleri henüz gerçekleşmemiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN