Sırbistan komşu ülke vatandaşlarını da aşılamaya başladı

Sırbistan komşu ülke vatandaşlarını da aşılamaya başladı

Kovid-19'a karşı aşılama çalışmalarında Avrupa'nın en başaralı ülkelerinden biri olan Sırbistan, komşu ülke vatandaşlarını da aşılamaya başladı.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılama çalışmalarında Avrupa'nın en başarılı ülkeleri arasında bulunan Sırbistan, komşu ülke vatandaşlarına da aşı imkanı sundu.

BOSNA HERSEK VE KUZEY MAKEDONYA SINIRLARINDA YOĞUNLUK

Sırbistan'ın, 29 Mart Pazartesi gününe kadar online randevu alarak aşı merkezlerine gelen diğer ülke vatandaşlarının da aşılanabileceğini açıklaması üzerine ülkenin, Bosna Hersek ile Kuzey Makedonya sınırlarında yoğunluk oluştu.

sirbistan.jpgKendi ülkelerinde aşılama çalışmalarına geç kalındığından yakınan komşu ülke vatandaşları, hafta sonu başkent Belgrad'a gelerek Sırbistan'ın sunduğu imkandan yararlanmaya karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN