Skype for Web şimdi Türkçe

Skype for Web şimdi Türkçe

Sesli ve görüntülü sohbet aracı Skype’ın hiçbir kuruluma ihtiyaç duymaksızın web üzerinden kullanımına olanak tanıyan Skype for Web tüm dünyaya açıldı. Ücretsiz deneyin.

Microsoft’un geçtiğimiz haftalarda sınırlı coğrafyaya sunduğu web üzerinden görüntülü sohbet ve telefon aramaları yapma olanağı tanıyan Skype for Web uygulaması, ABD ve İngiltere’deki test sürecini tamamlayarak tüm dünyaya açıldı. 

Kuruluma ihtiyaç duymadan, web tarayıcınızı kullanarak anlık mesaj gönderme, Skype aramaları yapma ve görüntülü sohbet etme imkanı tanıyan Skype for Web, diğer dillerin yanı sıra Türkçe desteği de sunuyor ve Outlook.com hesabına ihtiyaç duymuyor. Masaüstü veya mobil uygulamada kullandığınız Skype hesabıyla giriş yapabileceğiniz sistemde görüşmeleri yine ücretsiz gerçekleştiriyorsunuz.

Web tabanlı uygulamanın Chromebook ve Linux üzerinde de sorunsuz çalıştığını açıklayan Microsoft, yakın zamanda da Skype Tercüman özelliğini herkesin deneyebilmesi için yayınlamıştı. Skype for Web’i buraya tıklayarak hemen kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN