Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 CHP'nin tasfiye edildiği dönemin müjdecisi olacaktır

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Erzincan-Erzurum İl Kongrelerinde konuştu. Erdoğan, "CHP siyasi parti kimliğini giderek kaybetmektedir. İnşallah 2023 seçimleri Türkiye'de CHP'nin rövanşist siyasetinin de tasfiye edildiği yeni dönemin müjdecisi olacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Erzincan-Erzurum İl Kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, konuşmasına "AK Parti olarak bugünlere milletimizin aziz duası yanında, dava erlerinin çabalarıyla geldik" diye başlayarak, 18 yıllık iktidar dönemi boyunca kimi medya  kuruluşlarından terör örgütlerine kadar farklı odakların tehditlerine maruz kaldıklarını belirtti.

"VATANDAŞLARIMIZI ORTAK PAYDADA BULUŞTURDUK"

Her türlü zorluğa, yokluğa rağmen yollarından dönmediklerinin altını çizen Erdoğan, "İmkanlarımızı seferber ederek, insanlarımızı ayırmadan herkesi kucaklamaya çalıştık. 81 vilayetimizin hepsine mesajlarımızı ulaştırmaya gayret ettik. Vatandaşlarımızın tamamını Türkiye ortak paydasında buluşturan bir yapı olduk" dedi.

"18 YILDA 15 SEÇİMDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK"

Türkiye'nin AK Parti ile beraber ilk kez 24 saat kapısını açık tutan, sıkıntılarına çözüm üreten farklı bir zihniyete kavuştuğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi: "İnsanlarımız belediyelerden iktidara kadar devletin her kademesinde meseleleriyle ilgilenen gayretli bir kadro ile tanıştı. Milleti gerici, yobaz diye aşağılayanlar yerini yepyeni bir tasavvura bıraktı. Çalıştık, çalıştıkça milletimiz de bize destek verdi. Partimize sahip çıktı. Yeri geldi sokaklarımızı karıştırmak istediler, yeri geldi bölücü örgütü çukurlara gömdük, yeri geldi darbecilerle mücadele ettik ama demokrasimize leke sürülmesine asla müsaade etmedik. 18 yılda girdiğimiz 15 seçimden alnımızın akıyla çıktık."

"BUNUN ADI BEŞİNCİ KOL FAALİYETİDİR"

Erdoğan, AK Parti'nin başarısını görmek istemeyenlerin hep başka yerlere baktıklarını dile getirerek, "Milletle gönül bağı kurmak yerine, Stockholm Sendromu diyerek milleti aşağıladılar. Kömürcü, makarnacı, takunyalı, göbeğini kaşıyan adam dediler. İçlerinde biriktirdikleri kini ortaya saçtılar. CHP Genel Başkanı'nın yaptığı gibi toplumumuzun farklı kesimlerini tehdit etmeye başladılar. Hemen her gün bir CHP yöneticisi tarafından ülkesi ve milleti için ter dökenler militan yaftası vurularak hedef tahtasına konuluyor. Milletimizin canına kast eden PYD'li teröriste gösterdikleri sempatinin onda birini kendi vatandaşlarına, Diyarbakır Anneleri'ne göstermiyorlar. Bunun adı siyasetsizliktir, beşinci kol faaliyetidir" diye konuştu.

"2023 SEÇİMLERİ CHP'NİN TASFİYE EDİLDİĞİ YENİ DÖNEMİN MÜJDECİSİ OLACAK"

Erdoğan'ın gündeminde CHP de vardı. Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye'de muhalefetin böyle bir akıl tutunmasına yakalanması, Türk demokrasisi için endişe vericidir. CHP yönetiminin siyasi tükenmişliğinin göstergesidir. CHP Genel Başkanı'nın iftiralarla AK Parti ve Cumhur İttifakı'na saldırmaktadır. Taciz, tecavüz, hırsızlığı milletin dikkatinden kaçırmaya çalışmaktadır. CHP bugün yalan ve iftira üretim merkezine dönüşmüş durumdadır. CHP siyasi parti kimliğini giderek kaybetmektedir. İnşallah 2023 seçimleri Türkiye'de CHP'nin rövanşist siyasetinin de tasfiye edildiği yeni dönemin müjdecisi olacaktır."

"MİLLET İÇİN DERTLENMEDİKTEN SONRA SİYASET ANGARYADAN İBARETTİR"

"Her karışında bir yiğit yatan bu ülkeyi öyle kuru sözle değil imanla, aşkla, büyük bir tutkuyla seviyoruz" diyen Erdoğan, konuşmasını şöyle bitirdi:

"Yeter ki ülkemizin ayağına taş değmesin. Yeter ki aziz milletimizin dara düşmesin. Yeter ki ezanlarımız susmasın, bayrağımız yere düşmesin. Kalanı laf-ı güzahtır. Millet için dertlenmedikten sonra siyaset sadece bir angaryadan ibarettir.

"HEP KENDİMİZLE YARIŞTIK"

Bizim yolumuz şehitlerin, gazilerin, kalbi ülkesi için çarpanların yoludur. Muhalefetin içine düştüğü çıkmaz bizim işimizi kolaylaştırmıyor. Biz hiçbir zaman muhalefetin kifayetsizliğinden medet uman bir parti olmadık. Hep kendimizle yarıştık.

Bizi işimize bakacağız. Türkiye için ne yapabiliriz, ona bakacağız. Ülkemizi, bölgemizi ve dünyayı daha huzurlu ve güvenli hale nasıl getirebiliriz ona bakacağız.

"MUHALEFETİ BİZANS OYUNLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIP KENDİ GÜNDEMİMİZE BAKACAĞIZ"

Muhalefeti kendi sığ tartışmaları ve Bizans oyunlarıyla başbaşa bırakıp kendi gündemimize bakacağız. Onlar ahlaksız siyaset yaparak oyalansınlar. Bizler milletin kapısını seçimden seçime çalan bir parti asla olmadık, olmayacağız.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilmesi AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın omuz omuza vereceği mücadelenin başarısına bağlıdır."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN