SON DAKİKA! Darbeci General Semih Terzi öldürüldü

SON DAKİKA! Darbeci General Semih Terzi öldürüldü

Son dakika haberleri: Paralel Yapı'nın darbe girişimi başarısız oldu. Başbakan Binali Yıldırım 130 darbeci askerin gözaltına alındığını bir darbeci generalin ise öldürüldüğünü açıkladı. Darbeci generalin Tuğgeneral Semih Terzi olduğu öğrenildi.

Başbakan Binali Yıldırım başarısız olan Paralel Yapı'nın darbe girişiminde bir generalin öldürüldüğünü 130 darbecinin ise gözaltına alındığını açıklamıştı. Öldürülen generalin Tuğgeneral Semih Terzi olduğu öğrenildi.

BEŞTEPE'YE GİRMEYE ÇALIŞAN ASKERLER GÖZALTINDA

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalışan 3'ü rütbeli 13 asker gözaltına alındı.       

BURSA JANDARMA ALAY KOMUTANI GÖZALTINDA

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçti. Bursa ve Jandarma Bölge Komutanlığı sorumluluk sahasında herhangi bir olayya da kalkışma yaşanmazken, gerginlikle ilgili görev listesinde olduğu öğrenilen Bursa Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş'un gözaltına alındığı iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN