Son dakika! Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Son dakika! Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Son dakika haberi... İki gün önce evinde ölü bulunan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni belli oldu. Adli tabip hazırladığı raporda, Doğan Cüceloğlu'nun aort damarının yırtılması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.

'Gerçek Özgürlük', 'İçimizdeki Çocuk', 'İletişim Donanımları' ve 'Korku Kültürü' gibi çok satan kitapların yazarı, Psikolog Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, 16 Şubat'ta Beşiktaş'taki evinde ölü bulunmuştu.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ölümüne ilişkin soruşturma başlattığı Doğan Cüceloğlu'nun ölüm nedeni açıklandı.

CNN Türk'ün haberine göre, adli tabip hazırladığı raporda, Doğan Cüceloğlu'nun aort damarı yırtılması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

'ANNEN YOK, KİMSEN YOK'

Ölümüyle herkesi yasa boğan Cüceloğlu, ölüm gerçeği ile ilk karşılaşmasını şöyle anlatmıştı: 

"Ben kelime olarak biliyorum, öldü, yok. Ama hep içimde 'Misafirliğe gitti, bir gün sonra gelecek, 2 gün sonra gelecek' diye bakıyorum. 3 gün geçti gelmedi, 4 gün geçti gelmedi, 4 gün geçti gelmedi...

Ve bir gün dedim ki: Ben annemi bir daha göremeyeceğim. Enteresan bir şekilde çocuk aklımla şuna karar vermişim: Annen yok, kimsen yok. Ve böyle bir karar verdiğimi yıllar sonra anladım. Annen yok, kimsen yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN