Son dakika! FETÖ mensupları kilisede buluşuyor

Son dakika! FETÖ mensupları kilisede buluşuyor

ABD'de yaşayan bazı FETÖ mensuplarının, buluşma mekanı olarak kiliseyi kullandığı ortaya çıktı.

ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan bazı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının, düzenli olarak gittikleri bir kiliseyi buluşma mekanına çevirdikleri ortaya çıktı.

18-06/14/k1.Jpeg

New Jersey eyaletinin Cliffside Park semtinde her akşam bir araya gelen FETÖ mensupları, AA ekibi tarafından görüntülendi.

Bölgede yaşayan birçok FETÖ'cünün, 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde Türk toplumuna ait Bergen Diyanet Cami Kültür Merkezi bulunmasına rağmen Trinity Episcopal Kilisesi’ni tercih etmesi dikkatleri çekti.

18-06/14/k2.Jpeg

GÜNDÜZ ABD BAYRAĞINI ÖPÜYOR, GECE KİLİSEYE GİDİYOR

Kiliseye gelenler arasında, FETÖ darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım'ın işyerinde Amerikan bayrağını öpen Türk çalışanının da yer aldığı görüldü.

18-06/14/k3.Jpeg

Yıldırım'ın New Jersey eyaletinin Manhattan manzaralı Edgewater semtindeki lüks oto satışı ve tamiri yapılan işyerinde AA tarafından çekilen görüntülerde, Abdulhadi Yıldırım’ın önce kendisinin Amerikan bayrağını öptüğü, sonra yanındaki yeşil tişörtlü çalışanına öptürdüğü kameralara yansımıştı. Yıldırım’ın aynı çalışanı daha sonra ABD bayrağını eline alarak coşkuyla sallamıştı.

18-06/14/k4.Jpeg

NEW JERSEY/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN