Son dakika! Meteoroloji'den 'Bursa' uyarısı! Sel bölgesine kuvvetli sağanak geliyor

Son dakika! Meteoroloji'den 'Bursa' uyarısı! Sel bölgesine kuvvetli sağanak geliyor

Son dakika haberi... Meteoroloji, sel faciasının yaşadığı Bursa için yeni uyarı yaptı. Buna göre bugün öğle saatlerinden itibaren Trakya ile Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da kuvvetli sağanak bekleniyor. Dün Bursa'nın Kestel ilçesinde bağlı Dudaklı, Narlıdere, Aksu ve Kayacık mahallelerinde etkili olan kuvvetli sağanak sele yol açmıştı.

Meteoroloji, sel faciasının yaşadığı Bursa için yeni uyarı yaptı. Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Trakya ile Marmara'nın güney ve doğusunda (Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya) yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli rüzgar, sel, su baskını, yıldırım, çatı uçması, dolu, eğimin yüksek olduğu yerlerde heyelan, ulaşımda aksama gibi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

NE OLMUŞTU?

Bursa'nın Kestel ilçesinde bağlı kırsal Dudaklı, Narlıdere, Aksu ve Kayacık mahallelerinde dün akşama doğru etkili olan kuvvetli sağanak sele yol açmıştı. Bu mahallelerdeki yollar su altında kalmış, çok sayıda araç selde sürüklenmişti. Dudaklı Mahallesi'nde bir kişinin cansız bedenine ulaşılmış, Kayacık Mahallesi'nde de sel sularına kapılan 5 kişiden 4'ünün cesetleri çıkarılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN