Son dakika! 'Mor Beyin' kumpasında Saadet Partili Mustafa Yaman'a beraat

Son dakika! 'Mor Beyin' kumpasında Saadet Partili Mustafa Yaman'a beraat

Son dakika! Güncellenen ’Bylock’ listesinin ardından tahliye edilen Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Mustafa Yaman ilk duruşmada beraat etti.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütün şifreli yazışma programı ByLock kullandığı gerekçesi ile “FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan yargılanan Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuki Araştırmalar Derneği(HUDER)İstanbul Şube Başkanı avukat Mustafa Yaman beraat etti. Güncellenen ByLock listesinden ismi çıkartılan 28 Aralık 2017’de tahliyeye edilmişti.

 

Yaman’ın avukatları da derhal beraat kararı verilmesini istedi.

BERAAT ETTİ

Mahkeme heyeti, dosya kapsamına göre suç işlemediği sabit olduğu gerekçesi ile Mustafa Yaman’ın beraatına karar verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN