Son Dakika: Nijerya'da Türk gemisine korsan baskını: 6 Türk gemici kaçırıldı

Son Dakika: Nijerya'da Türk gemisine korsan baskını: 6 Türk gemici kaçırıldı

Nijerya açıklarında korsanlar 6 Türk gemiciyi kaçırdı. Korsanlar tarafından kaçırılan Türk gemicilerin nereye götürüldüğü henüz bilinmiyor.

Kaptanoğlu Denizcilik'e ait M/T Puli adlı Türk gemisi Nijerya açıklarında korsan saldırısına uğradı. Geminin mürettebatından aralarında kaptanın da olduğu 6 kişi kaçırıldı.

Kaptanoğlu Denizcilik'ten yapılan açıklamada, korsanların elinde bulunan Türk denizcilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, tankerin de emniyetli bir şekilde seyrine devam ettiği belirtildi.

M/T Puli’de bulunan ve deniz haydutları tarafından kaçırılan mürettebatın kimlikleri şöyle:

1) İlkay OLGUN (Kaptan)

2) Haluk BURAN (2. Kaptan)

3) Furkan TOPCU (3. Kaptan)

4) Mehmet BABACAN (Baş Makinist)

5) Şükrü DÖMBEK (Elektrik)

6) Eray FALAY (Usta Gemici)

Denizcilerin durumlarıyla ilgili olarak Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve diğer ilgili makam ve kurumlar ile temasa geçildiği , konuyla ilgili gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği de belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN