Sinem Umaş neden cezaevine girdi? Sebebini sosyal medyadan açıkladı

Sinem Umaş neden cezaevine girdi? Sebebini sosyal medyadan açıkladı

Gelinim Olur Musun? adlı yarışma programıyla ünlenen Sinem Umaş’ın hapse girdiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyadan video yayınlayan Sinem Umaş, zorlama hapis cezasından dolayı teslim olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından 8 dakikalık bir video yayınlayan ve burada duygusal anlar yaşayan Sinem Umaş, neden cezaevine girdiğini de açıkladı. Hakkında alınan tedbir kararına uymadığı için hapse giren Sinem Umaş’ın kaç gün hapiste kalacağı da belli oldu.

SİNEM UMAŞ NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?

Bir dönemin popüler gelin adaylarından olan Sinem Umaş’ın cezaevine girdiği açıklandı. Gelinim Olur Musun adındaki evlilik programıyla ünlenen Sinem Umaş hakkında iki ay tedbir kararı aldırılmıştı. 

SİNEM UMAŞ HAPİSTEN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kararı da Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin Başkanı Elçin Yasin Yılmaz aldırmıştı. Kararı ihlal eden Sinem Umai, 3 günlüğüne hapse gireceğini duyurdu.

sinem-umas-neden-cezaevine-girdii.jpg

Çok kızgın, üzgün ve yorgun olduğunu dile getiren Sinem Umaş’ın sosyal medya hesabından bir video yayınlandı. Hakkında çıkan zorlama hapis cezası için teslim olduğu belirten Sinem Umaş, 8 dakikalık bir video yayınladı. Videoda duygusal anlar yaşayan Sinem Umaş’ın evinin dronela gözetlendiği belirtildi.

Evde Pitbull cinsi köpek beslediği için şikâyet edildiğini, evinin fotoğraflandığını, sürekli sosyal medyadan ve bireysel olarak psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Sinem Umaş, ağlamaklı sesiyle adalet istediğini, asla adaletin işlendiğini görmediğini belirtti.

Sürekli uzaklaştırma kararı aldığını söyleyen Sinem Umaş, sosyal medyadan yaptığı yorumlardan dolayı ceza aldığını kaydetti. 

sinem-umas-neden-cezaevine-girdiii.jpg

SİNEM UMAŞ'IN YAŞI KAÇ?

1984’te İstanbul'da doğan Sinem Umaş, 2004’te yayınlanan ‘Gelinim Olur Musun’ adındaki evlilik programıyla adını duyurdu. Kaynana Semra ile girdiği polemiklerle o dönemlerde en çok konuşulan isimlerden biri hâline gelen Sinem Umaş, uzun seneler sonra İşte Benim Stilim'de ortaya çıkmıştı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

Sinem Umas (@sinemumas)'in paylaştığı bir gönderi ()

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN