Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşmaya giden genç ağaçta asılı bulundu

Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşmaya giden genç ağaçta asılı bulundu

Sosyal medyada tanıştığı kızla buluşmak için Zonguldak'tan İzmir'e giden 23 yaşındaki Mutlu K. genç kayıplara karıştı. Daha sonra Çeşme ilçesinde bir ağaca asılı halde bulunan Mutlu K.'nın intihar ettiği belirlendi.

Zonguldak'ta yaşayan Mutlu K., iddiaya göre, sosyal medya üzerinden İzmir'de yaşayan genç bir kızla tanıştı. Mutlu K., geçen 11 Ağustos'ta babasına, "Baba ben İzmir'de bir kızla tanıştım onunla evlenmek istiyorum. İzmir'e gitmem lazım" dedi. Otobüsle İzmir'e gelen Mutlu K., babasını arayarak, "Beni merak etmeyim İzmir'deyim" bilgisini verdi. Ancak baba Mustafa K.'dan bir daha haber alamadı. Polise kayıp başvurusunda bulundu.

AĞAÇTA ASILI BULUNDU

Aradan geçen sürede izine rastlanılmayan Mutlu K.'den dün üzücü haber geldi. Saat 23.30 sıralarında bir kişi, Çeşme ilçesi Altınkum Pırlanta yol ayrımında ağaçta asılı bir ceset gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, ölen gencin kayıp olarak aranan Mutlu K . olduğunu tespit etti.

Yapılan incelemenin ardından Mutlu K.'nin cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İZMİR/DHA

 


 


 


 

 


DHA-Genel - Türkiye-İzmir / Çeşme - Kahraman DURAK

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN